AĞRI / DİYADİN - Kardelen Anaokulu

OKULUMUZ HAKKINDA

Eyl

OKULUMUZ 3 -5 YAŞ GRUBUNA EĞİTİM ÖĞRETİM VEREN,ÇOÇUK GELİŞİMİNİN AİLEDEN SONRA İKİNCİ EĞİTİM SAFHASI OLAN EĞİTİMİN MİHANK TAŞI ANAOKULUDUR.PSİKO MOTOR,BİLİŞSEL,DİL GELİŞİMİ,SOSYAL BECERİ,ÖZ BAKIM BECERİLERİ ALANLARINDA ONLARI HAYATA HAZIRLAYAN,MİSYON VE VİZYON SAHİBİ BİR KURUMDUR. OKULUMUZ İKİLİ EĞİTİM MEVCUTTUR.

VİZYON

Milli Eğitim Bakanlığımızın tahsis ettiği imkanlar dahilinde ve yasalarla belirtilen esaslar çerçevesinde eğitim-öğretim faaliyetlerini en verimli şekilde yürütmek.

MİSYON

21. yüzyılın dünyasında muasır medeniyetler arasında yer almak amacıyla gelişen ve hep ileriye doğru hareket eden ülkemizde çağdaş,demokratik,milli ve manevi değerlere sahip çıkan ve üreten bir insan profili oluşturabilmek ve ülkemizin geleceğine katkı sağlamak.